LightONVidik Klub vjernosti Objavljeno: 14. 04. 2022 - 2:58

Pridružite se našem klubu vjernosti i ostvarite kupnju s još većim popustima.

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje postaje svaki kupac koji se prilikom kupovine registrira korisničkim imenom i lozinkom.
Bodovi se sakupljaju i koriste SAMO NA WEBSHOPU.

UČLANITE SE

Način sakupljanja bodova

Sakupljanje bodova vrijedi za sve načine plaćanja i funkcionira na principu 2 € = 1 bod (osim za troškove dostave).
Nakon što sakupite 200 bodova, automatski se kreira popust kod od 10%, šalje vam se na e-mail koji ste koristili prilikom registracije, a bodovi se resetiraju.

NAČIN KORIŠTENJA POPUSTA

POPUST KOD možete iskoristiti pri nekoj od slijedećih kupovina na webshopu, a unosite ga u narudžbu.

Popust ne vrijedi za proizvode koji su već na akciji, popusti se ne zbrajaju.
Popust kod traje neograničeno i vrijedi samo za jednu kupovinu.Korisnik ima detaljan uvid u trenutno stanje bodova u svom korisničkom profilu.

Napomena: Da biste sakupljali i koristili bodove, prilikom kupnje morate biti obavezno prijavljeni na svoj korisnički račun.

Opći uvjeti članstva

Vidik d.o.o. zadržava pravo poništenja članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku, ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u klub vjernosti.

Članovi kluba vjernosti su dužni ažurirati svoje kontakt podatke. Vidik d.o.o. zadržava pravo promjene uvjeta članstva u klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na marketing@vidik.t-com.hr ili telefon +385 43 221-550

PODIJELITE OVO
  Blog novosti - Sve