Vidik - O nama

Kvalitetno osvjetljenje, osim što nam olakšava obavljanje radnih aktivnosti, ima i dekorativnu ulogu, stoga rasvjetom treba stvoriti ugodnu atmosferu u određenom prostoru, dodatno svjetlom obojiti interijer, istaknuti određene detalje, stvoriti zanimljivu igru svjetla i sjene te vizualno povećati ili smanjiti prostor. Sve to može se izvesti sa našim rasvjetnim tijelima, bilo da se radi o domu, vrtu ili uredu.

Poduzeće VIDIK d.o.o. je trgovinsko društvo sa ograničenom odgovornosti. Sa radom smo započeli 5.7.1994. godine i bavimo se trgovinom rasvjete i elektro materijala u veleprodaji i maloprodaji.  

Cilj nam je da tržište prepozna kvalitetu naših proizvoda, te uspješna i kvalitetna suradnja s kupcima u maloprodaji i poslovnim partnerima u veleprodaji koji će u našim proizvodima naći dobar odnos cijene i kvalitete.

Naša ponuda sadrži bogat  izbor lustera, plafonjera, visilica, stolnih i podnih svjetiljki te LED dekorativne i tehničke rasvjete. Poznati smo po kvaliteti, inovativnosti, atraktivnosti i originalnosti svojih modela koji se savršeno uklapaju u različite stilove uređenja.

Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže te po potrebi izlazimo na teren, educiramo ljude i pomažemo u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja za svoje klijente.

Cilj nam je daljnje usavršavanje u smjeru novih tehnologija i trendova u području rasvjetne tehnologije. Nadalje, želimo ulagati u svoje djelatnike, u njihovo usavršavanje i edukaciju kako bismo mogli što bolje pomoći u odabiru rasvjete za svoje klijente.

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajno izložbenom salonu koji se nalazi u Bjelovaru na adresi Ivana viteza Trnskog 7.